Lisää meistä

Elämäsi Neliöt on kahden kokeneen kiinteistönvälittäjän, Minnan ja Päivin, perustama kiinteistönvälitystoimisto.

Mikäli etsit kodillesi kiinteistönvälittäjää, joka aidosti on kiinnostunut siitä mitä tekee, olet saapunut oikeille sivuille! Ydintoiminta-alueemme on Hyvinkää. Erotumme eduksemme paikallistuntemuksella, asiakastyytyväisyydellä ja omilla persoonillamme. Olemme työskennelleet vuosia kiinteistönvälittäjinä, ja tunnemme Hyvinkään seudun kuin omat taskumme. Perustimme yhteisen kiinteistönvälitysliikkeen, koska arvomme ja toimintatapamme kohtaavat ja tuomme toistemme parhaat puolet esille.

Voit odottaa yhteistyöltämme tätä:

  • Rehellistä ja kunnioittavaa asiakaspalvelua. Kerromme suoraan kotisi vahvuudet ja mahdolliset heikommat puolet.
  • Aidosti välittävää ja rentoa yhteistyötä. Emme halua pönöttää, vaan asiakas saa olla täysin oma itsensä seurassamme.
  • Me suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja sopivalla vakavuudella. Haluamme tehdä kaiken oikeaoppisesti, ja hoidamme työmme huolellisesti, Hyvän Välitystavan mukaan. Meidän kanssamme ei jätetä asioita puolitiehen.
  • Hersyvää naurua ja huumorintajua!
Kiinteistönvälittäjä LKV, YKV (Ylempi kiinteistövälittäjän tutkinto), Kaupanvahvistaja

17-vuoden kiinteistönvälitysurani aikana kauttani on niin omakotitalot kuin monet asunnot ja sadat kesämökitkin löytäneet uudet onnelliset omistajat. Lisäksi olen erikoistunut erikoisempien kiinteistöjen kauppoihin, kuten maatiloihin. Muutettuani vuonna 2020 Hausjärven Monniin, Hyvinkään rajalle, virisi ajatus yrityksen perustamisesta Hyvinkään markkina-alueelle pitkäaikaisen kollegani Päivin kanssa. Päätös kannatti!

Olen aina rakastanut työtäni kiinteistönvälittäjänä. Oikeastaan tämä ei ole koskaan tuntunut vain työltä, vaan pikemminkin elämäntavalta. Teen työni määrätietoisesti ja suurella intohimolla. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas!

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV (Laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä), Kaupanvahvistaja
Jos minun pitäisi kuvailla itseäni neljällä sanalla, valitsisin tiedon, tunteen, tarkkuuden ja tarmon. Olen työhöni vahvasti sitoutuva ja siitä nauttiva kiinteistöalan ammattilainen, joka on aina valmis tekemään kaikkeni taatakseni asiakkaan tyytyväisyyden. Kokemusta alalta löytyy vuodesta 2004 asti, joten moni asunto on vaihtanut omistajaa, jotkut useampaan kertaan. Ennen kiinteistönvälitysuraa olen työskennellyt hotelli- ja ravintola-alalla. Olen toiminut erilaisissa rooleissa mm. tarjoilijana, ravintolapäällikkönä, hotellinjohtajana ja juomatuote- ja markkinointipäällikkönä. Taustani ansiosta erinomainen asiakaspalvelu on minulle kunnia-asia. Persoonana olen vastuuntuntoinen ja jämäkkä, mutta varustettu iloisella naurulla ja pilkkeellä silmäkulmassa!